Winactie Onze wereld in getallen

Winactie Onze wereld in getallen

Afbeelding Onze wereld in getallen Winactie
Onze wereld in getallen
12-12-2022

Heb je ook kinderen in de klas die heel erg van ongelooflijke feitjes houden, of alles willen meten of optellen? Dan is het boek Onze wereld in getallen van de Britse auteur Clive Gifford zeker een aanrader!

Welkom in de wereld van getallen! In dit boek vind je honderden verbazingwekkende feiten over aantallen, ingedeeld in zes grote hoofdstukken: ruimte, aarde, natuur, mensen en cultuur, geschiedenis en wetenschap en technologie. Hoeveel verdiepingen telt het hoogste gebouw ter wereld? Uit hoeveel onderdelen bestaat een Boeing 747? Welk percentage van de wereldbevolking spreekt Chinees? Hoeveel scheepswrakken liggen er op de zeebodem? Hoe lang het duurt om een ruimtepak aan te trekken? Hoeveel longblaasjes bevatten onze longen? En wat is het snelste dier op aarde?

Deze en vele andere vragen én antwoorden vind je terug in ‘Onze wereld in getallen’, de encyclopedie vol fantastische feiten en kleurrijke afbeeldingen. Dit naslagwerk is ideaal voor spreekbeurten, werkstukken of om een originele quiz te maken, voor zowel kinderen vanaf 9 jaar, ouders als ook leerkrachten, want  je bent nooit te oud om te leren!

 

WINACTIE [gesloten] 
Nieuwsgierig? Wil je ook indruk maken bij je kinderen in de klas met leuke feitenkennis? Stuur ons dan vóór 10 januari 2023 het antwoord op deze vraag: ‘Hoeveel zaadjes zitten er gemiddeld in een aardbei?’

De winactie is afgelopen, de winnaars ontvangen bericht per e-mail.

 

 

 

newsletter Facebook
Clive Gifford

Ontelbare fascinerende feiten binnen handbereik!

Wil je indruk maken op je vrienden met de meest ongelooflijke feiten en statistieken? Wil je meer weten over de wonderen van de wereld?...

Leeftijd: 
7-9 jaar
Verschijningsdatum: 
04-10-2022
ISBN: 
9789000382811
Uitvoering: 
Gebonden
€ 21,99

Meer nieuws

In oorlog

In oorlog - Arend van Dam
27-03-2024
In oorlog
Meeslepend boek over de geschiedenis van van oorlogsvoering

Daaf Duif

Daaf Duif - Swapna Haddow
20-03-2024
Daaf Duif
Nieuwe, hilarische serie vol duiven en kattenkwaad

Pages