Wie geef jij een Voorleeslintje?

Wie geef jij een Voorleeslintje?

Wie geef jij een voorleeslintje?
Wie geef jij een Voorleeslintje?
19-06-2023

Zet jouw favoriete voorlezer in het zonnetje!

Iedereen die ooit is voorgelezen weet: Wat is het toch ontzettend fijn om door iemand meegenomen te worden in verhaal en naar een andere wereld! Lekker onderuit liggend op de bank of knus zittend in je favoriete stoel. Voorlezen werkt ontspannend. En dan hebben we het nog niet gehad over de voordelen als: vergroot de woordenschat, verbetert de taalvaardigheid en stimuleert de verbeeldingskracht. Kortom voorlezen is belangrijk en daarom verdienen voorlezers extra lof!

Natuurlijk is de mooiste beloning die je krijgt voor je voorleeswerk dat je de kinderen ziet genieten van wat je doet. Maar wat als je ook nog beloond wordt met een mooie attentie? Kinderboekenambassadeur komt met een nieuw initiatief: "Om onze voorlezers eens flink in het zonnetje te zetten is er nu… het Voorleeslintje! Een officiële bekroning voor de meest fantastische voorlezer die jij kent. Bijvoorbeeld een meester of juf, oma of opa, vader of moeder of misschien wel een oppas of zus of broer?"

GEEF IEMAND OP VOOR HET VOORLEESLINTJE!
Ken je zo iemand en wil je deze persoon opgeven? Ga dan naar de website van de Kinderboekenambassadeur en vul het formulier in. Elke maand wordt er één voorlezer uitgelicht en die ontvangt het enige echte Voorleeslintje!

newsletter Facebook

Meer nieuws

Kermiskind

Kermiskind - Jacques Vriens
01-07-2024
Kermiskind
Nieuw avontuur van Jacques Vriens over een reizend theater

Zomerlezen Doeboeken 2024

Doeboeken zomer 2024 campagne
14-06-2024
Doeboeken voor de vakantie
Ontdek de leukste doeboeken die je niet wilt missen!

Stinkhond in Parijs

Stinkhond in Parijs
10-06-2024
Stinkhond in Parijs
Verken Parijs samen met Stinkhond en Plattekat

Pages