Waanzinnig Kinderboekenweekgeschenk 2022

Waanzinnig Kinderboekenweekgeschenk 2022

Nieuwsafbeelding Kinderboekenweekgeschenk 2022
Waanzinnig Kinderboekenweekgeschenk 2022
26-09-2022

Van 5 t/m 16 oktober 2022 barst hét jaarlijkse leesfestijn voor kinderen weer los. Een groots onderdeel van De Kinderboekenweek 2022 is natuurlijk het Kinderboekenweekgeschenk. Wil je weten hoe je aan een GRATIS exemplaar van het Kinderboekenweekgeschenk 2022 Waanzinnige boomhutverhalen komt? Lees dan verder!

 

Waanzinnig Kinderboekenweekgeschenk

'Welk kind is er geen fan van de serie De waanzinnige boomhut? Met hun humoristische boeken hebben Andy Griffiths en Terry Denton heel veel kinderen het plezier van lezen laten ontdekken en daarom zijn wij vereerd dat zij het Kinderboekenweekgeschenk willen schrijven. Zo zetten we in op leesplezier voor álle kinderen.'  - Eveline Aendekerk, directeur CPNB

Bij besteding van € 12,50 aan kinderboeken ontvang je gratis het Kinderboekenweekgeschenk: Waanzinnige boomhutverhalen. Dus daar waar je kinderboeken kunt kopen is het mogelijk een geschenk te krijgen (zo lang de voorraad strekt). Dit jaar zijn de kinderboekenauteurs Andy Griffiths en Terry Denton gevraagd om als eerste buitenlandse auteur en illustrator het Kinderboekenweekgeschenk voor de 68ste Kinderboekenweek te maken. 

Is jouw Waanzinnige-boomhut-collectie compleet?

Check het hier!

 

Waanzinnige boomhutverhalenWaanzinnige boomhutverhalen

Met knotsgekke illustraties.

De waanzinnige boomhut van Andy en Terry blijft maar groeien. Heel wat van hun avonturen waren te WAANZINNIG om op te schrijven … maar nu niet meer!

In welk dier verandert Terry Andy met zijn toverstaf? Hoe krijg je een stoel uit je neus op Stoel-in-je-neusdag? Wie kan tot in de ruimte springen tijdens de grote sprongen-springwedstrijd? Welk spelletje spelen Andy en Terry op de heel, heel regenachtige dag? Wat ruimt de supertopper-zuigeropper allemaal op?

Waar wacht je op? Kom naar boven!

 

Over Andy & TerryAndy & Terry

Andy Griffiths woont met zijn vrouw Jill in Melbourne. Hij heeft twee dochters. Griffiths begon al vroeg verhalen te verzinnen voor zijn vrienden op school. Later werd hij leraar Engels en schreef hij grappige verhalen voor zijn leerlingen. In 1997 werd zijn eerste boek uitgegeven. Griffiths zet zich in voor geletterdheid en ontving in 2015 de Dromkeen-medaille ter ere van zijn buitengewone bijdrage aan de Australische kinderliteratuur. Griffiths werkt al jaren succesvol samen met illustrator Terry Denton aan De waanzinnige boomhut-reeks.
Terry Denton woont met zijn vrouw aan het strand in Melbourne. Ze hebben drie kinderen. Terry is niet alleen illustrator, maar ook auteur en beeldend kunstenaar. In zijn illustratief werk zit heel veel humor. Humor die perfect past bij de grappen van Andy Griffiths

 

Vertaling Edward van de Vendel

Het Kinderboekenweekgeschenk is vertaald door Edward van de Vendel. Hij heeft een omvangrijk oeuvre bestaande uit meer dan tachtig kinder- en jeugdboeken. Zijn werk is met vele prijzen bekroond, waaronder elf keer een Zilveren Griffel en twee keer de Woutertje Pieterse Prijs.

 

De cadeau-editie in kleur van De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen verschijnt 5 oktober 2022!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andy Griffiths &Terry Denton
Vertaling door Edward van de Vendel

Speciale introductieprijs: € 19,99 (tot 31-12-2022)
Daarna: € 24,99 

Vanaf 7 jaar 

Omslag De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen cadeau-editie in kleur

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
newsletter Facebook
Andy Griffiths

Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes...

Leeftijd: 
7-9 jaar
Verschijningsdatum: 
13-09-2022
ISBN: 
9789401485104
Uitvoering: 
Gebonden
€ 14,99
Andy Griffiths

Andy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun waanzinnige boomhut.

Er is nu een kringloopstation, een sloopkogel en een spookachtig kerkhof waar het altijd middernacht...

Leeftijd: 
7-9 jaar
Verschijningsdatum: 
21-01-2022
ISBN: 
9789401482288
Uitvoering: 
Gebonden
€ 16,99

Meer nieuws

Ons huis

Ons huis
30-08-2023
Ons huis
Nieuw kijk- en zoekboek van de maker van de seizoenenboeken

Mopperkont

Mopperkont
14-06-2023
Mopperkont
Humeurig zijn was nog nooit zo leuk!

De koning zonder spierballen

De koning zonder spierballen
08-05-2023
De koning zonder spierballen
Een nieuw avontuur van de makers van De ridder zonder billen!

Olimillimeter en Megamond

Olimillimeter en Megamond
01-04-2023
Olimillimeter en Megamond
Bijzonder en sprankelend omdraai-boek over opgroeien!

Pages