Vuureiland

Vuureiland

Vuureiland
14-06-2023

 

vuureiland

Over een avontuurlijk spinnetje,
woeste piraten, en een heleboel dieren...

Ben je op zoek naar een mooi leesboek over vriendschap vol rijke, fantasievolle illustraties voor kinderen van 7 jaar en ouder? Dan tippen we Vuureiland van Sietze Norder en illustrator Jitske Wadman. Dit is bijzonder boek over het ontstaan van een spannend, nieuw eiland. Leer Wilson kennen en onderzoek samen de vraag: hoe kunnen mensen en dieren samenleven zonder problemen?⁠

Een goed geschreven, grappig en ontroerend verhaal dat doet denken aan de boeken van Paul Biegel. Auteur en eilandonderzoeker Sietze Norder laat op toegankelijke wijze beeldend zien hoe een eiland is opgebouwd en groeit.  

 

Bestel 

 

Het verhaal

Wilson is een spin die zich van alles afvraagt. En dat brengt hem regelmatig in de problemen. Op een dag belandt hij door zijn nieuwsgierigheid op een onbewoond eiland. Maar is het eiland wel zo onbewoond..?
Wilson ontmoet vreemde vogels, supertrage schildpadden en een mensenmeisje dat voor niemand bang is. Samen nemen ze het op tegen de roofzuchtige piraat Donderborst, want het eiland is van iedereen!

Leeftijd: 7+ jaar 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

newsletter Facebook
Sietze Norder

Wilson is een spin die zich van alles afvraagt. En dat brengt hem regelmatig in de problemen. Op een dag belandt hij door zijn nieuwsgierigheid op een onbewoond eiland. Maar is het eiland wel zo...

Leeftijd: 
7-9 jaar
Verschijningsdatum: 
20-06-2023
ISBN: 
9789464042559
Uitvoering: 
Gebonden
€ 16,99

Meer nieuws

In oorlog

In oorlog - Arend van Dam
27-03-2024
In oorlog
Meeslepend boek over de geschiedenis van van oorlogsvoering

Vos en Haas redden het bos

​​Vos en Haas redden het bos
20-03-2024
Vos en Haas redden het bos
Ontdek de filmeditie van het avontuurlijke verhaal van Vos en Haas

Pages