Superjuffie in Australië

Superjuffie in Australië

Superjuffie in Australië
Superjuffie in Australië
16-04-2021

Superjuffie in Australië van Janneke Schotveld met illustraties van Annet Schaap

Dit is juf Josje.

Zo op het eerste gezicht lijkt ze een heel gewone juf, een beetje jong nog misschien. Maar juf Josje is geen gewone juf. Ze is een heel bijzondere juf. Waarom? Dat is geheim.

Oké, als je het niet doorvertelt mag je het weten. Nee, ook niet aan je ouders. En al helemáál niet aan meester Snor, de directeur van de school waar juf Josje werkt.

Beloofd?

Ken je de Superjuffie-serie al? Duik in de avonturen van de leukste juf van Nederland!

Dit keer gaan Juf Josje en Hakim naar Australië. Ze gaan een week helpen in een koalaopvang en daarna nog twee weken genieten van de rust en de natuur. Maar de koalaopvang waar juf Josje en Hakim werken zit heel vol en er zijn zorgen. De bosbranden laaien steeds weer op en de koala’s blijven maar komen. Al het geld gaat op aan heel dure zalf om hun brandwonden sneller te laten genezen en de opvang moet misschien zelfs sluiten. En hoewel ze het echt niet van plan was – echt niet! – raakt Superjuffie toch verzeild in een gevaarlijk avontuur. En de kinderen zijn er ook bij, al zitten ze veertienduizendzevenhonderddrieënnegentig kilometer verderop...

Dit is deel 9 in de Superjuffie-serie.
 

Janneke Schotveld schrijft vooral boeken voor kinderen van zeven jaar en ouder en ze zitten vol humor en fantasie. In 2017 schreef Janneke het Kinderboekenweekgeschenk Kattensoep en recent verschenen haar lovend onthaalde verhalenbundels De kikkerbilletjes van de koning en andere sprookjes, Het kattenmannetje en Avonturen van de dappere ridster.

Annet Schaap schrijft en tekent. Ze illustreerde onder andere boeken van Jacques Vriens, Janneke Schotveld en Francine Oomen en kreeg lovende recensies op haar schrijfdebuut Lampje.

newsletter Facebook
Janneke Schotveld

Deel 9 van de Superjuffie-serie!

Juf Josje en Hakim hebben gespaard voor een reis naar Australië. En nu is het zover! Ze gaan een week helpen in een koalaopvang en daarna nog twee weken genieten van de rust en de natuur. Zónder kinderen, want die mogen deze keer echt niet mee...

Leeftijd: 
7-9 jaar
Verschijningsdatum: 
09-03-2021
ISBN: 
9789000373659
Uitvoering: 
Gebonden
€ 14,50

Meer nieuws

Een zee van liefde

Een zee van liefde
22-11-2021
Een zee van liefde
Besproken in De Grote Vriendelijke Podcast

Pages