Seppo het verlegen spookje

Seppo het verlegen spookje

Seppo het verlegen spookje
Seppo het verlegen spookje
31-01-2024

Een fantastisch avontuur over Seppo het allerliefste spookje!

Ken je Seppo het verlegen spookje? Het is een prachtig prentenboek over het allerleukste spook wat zijn angsten overwint door zichzelf te zijn. Waanzinnig geïllustreerd, knap geschreven. En uitstekend en liefdevol vertaald door Zilveren Penseel winnaar Tjibbe Veldkamp.

 

Het verhaal

Seppo is goed in allerlei spookachtige dingen: door muren lopen, voorwerpen laten vliegen en gloeien in het donker. Maar meer dan wat dan ook ter wereld wil Seppo een vriend maken, alleen heeft hij een probleem: hij is erg verlegen, dus telkens wanneer hij dicht bij de andere monsters in de stad probeert te komen, realiseert hij zich dat ze hem niet kunnen zien. Hoe moet hij een vriend maken? En hoe maakt hij indruk op Alma, het leukste en liefste monster van de stad? Wat kan hij doen om ervoor te zorgen dat ze hem opmerken? Ontdek het in Seppo het verlegen spookje.

 

Inkijkje

Benieuwd naar de kleurrijke illustraties uit Seppo het verlegen spookje? Hieronder vind je alvast twee voorbeelden om je een indruk te geven.

Leeftijd: 4-6 jaar 

Bekijk het boek

Leesfragment Seppo het verlegen spookje  Leesfragment Seppo het verlegen spookje

 

 

newsletter Facebook
Flavia Z. Drago

Niemand ziet Seppo het spookje staan. Wat hij ook doet, het lijkt wel of hij onzichtbaar is. Hoe moet hij een vriend maken? En hoe maakt hij indruk op Alma, het leukste en liefste monster van de...

Leeftijd: 
4-6 jaar
Verschijningsdatum: 
10-09-2021
ISBN: 
9789464040623
Uitvoering: 
Gebonden
€ 15,99

Meer nieuws

In oorlog

In oorlog - Arend van Dam
27-03-2024
In oorlog
Meeslepend boek over de geschiedenis van van oorlogsvoering

Daaf Duif

Daaf Duif - Swapna Haddow
20-03-2024
Daaf Duif
Nieuwe, hilarische serie vol duiven en kattenkwaad

Pages