Pas op voor de fluistervaar!

Pas op voor de fluistervaar!

Pas op voor de fluistervaar!
Pas op voor de fluistervaar!
16-04-2021

Pas op voor de fluistervaar! van Mirjam Mous met illustraties van Marja Meijer

Instructies betreffende veiligheid en verzorging:

* Een inprater zal altijd zijn uiterste best doen om met u op fluisterniveau te komen. Zorg er daarom voor dat u ten minste anderhalve meter afstand in acht neemt.

* Wanneer dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is: draag gehoorbescherming! Bij voorkeur een koptelefoon met luide muziek of op maat gemaakte oordoppen.

Hou je van avontuurlijke verhalen? Dan is Pas op voor de fluistervaar! van Mirjam Mous echt iets voor jou! Met een knipoog naar corona.

Stel je voor: je bent alleen thuis en er wordt aangebeld. Er staat een vreemde man voor de deur, die in het geheime instituut voor bijzondere dieren werkt. Hij is op zoek naar een veilige plek voor zijn fluistervaar, want de minister van volksgezondheid wil de zeldzame vogel namelijk laten inslapen.

Het overkomt Daniëlle, die aan het wachten is op haar opa die komt oppassen. Als Daan even op de fluistervaar mag letten, voelt ze zich apetrots. Maar dan ontsnapt de vogel en loopt iedereen die te dicht in zijn buurt komt gevaar! Hoe kan ze dit nog oplossen?

Pas op voor de fluistervaar! werd geschreven door Mirjam Mous. De vrolijke illustraties zijn van Marja Meijer.

Mirjam Mous werkte jarenlang in het onderwijs voordat ze in 2005 besloot zich fulltime op schrijven te richten. Ze schrijft voor een breed publiek: grappige boeken voor kinderen (zoals Spees de ruimtewees en Vigo Vampier), maar ook aangrijpende en spannende boeken voor jongeren. Ze woont met haar man in Breda.

Marja Meijer woont met haar gezin in Velp. Ze tekende eerst vooral voor kranten en vakbladen. Nu illustreert ze veel boeken. Marja Meijer heeft ook illustraties gemaakt bij meer boeken van Mirjam Mous en  boeken van Janneke Schotveld, Jacques Vriens.

newsletter Facebook
Mirjam Mous

Een nieuw avontuur van Mirjam Mous voor lezers vanaf 7 jaar!

Daniëlle is alleen thuis wanneer er wordt aangebeld. Ze denkt dat het opa is, want die zou komen oppassen. Tot haar schrik...

Leeftijd: 
7-9 jaar
Verschijningsdatum: 
10-03-2021
ISBN: 
9789000374878
Uitvoering: 
Gebonden
€ 15,99

Meer nieuws

Tips voor Vaderdag

Afbeelding nieuwsbericht Vaderdagtips
07-06-2022
Tips voor Vaderdag
Ga aan de slag met knutselideeën, een recept of een versje voor papa!

Pages