Het zussenboek

Het zussenboek

Afbeelding Het zussenboek
Ontdek het zussenboek
14-02-2022

Koninginnen, krijgsvrouwen, heksen, heldinnen.

Ontdek dit inspirerende boek vol toonaangevende zussen uit de wereldgeschiedenis van Katie Nelson en Olivia Meikle (zelf ook zussen!). In Het zussenboek kom je meer te weten over vrouwen die de wereld veranderden, maar in de geschiedenisboeken vaak ten onrechte over het hoofd worden gezien. Het is speels vormgegeven en kleurrijk geïllustreerd door één van de 35 illustratoren. Zeer geschikt om voor te lezen vanaf 7 jaar of zelf te lezen vanaf 8 jaar. 

 

Het verhaal

Maak kennis met de geweldigste zussen uit de geschiedenis. Van koningin Elizabeth II en prinses Margaret, tot de wereldberoemde tennisheldinnen Venus en Serena Williams. En van Cleopatra en haar zus Arsinoë tot aan de beroemde samuraizussen. Dit boekt neemt je mee op een reis over de hele wereld en laat je kennismaken met de meest fascinerende verhalen over vrouwen uit de wereldgeschiedenis. Naast de prachtige verhalen, bevat deze bundel heel veel weetjes die je meer informatie over het leven in die tijd geven.

 

Fan van Bedtijdverhalen voor rebelse meisjesIemand in het bijzonder van Arend van Dam en Heldinnen van Janny van der Molen? Met Het zussenboek ben je een parel rijker in je boekenkast!

 

Inkijkje

Krijg alvast een indruk van Het zussenboek:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
newsletter Facebook
Olivia Meikle

Een prachtig boek vol toonaangevende zussen uit de wereldgeschiedenis

Maak kennis met de geweldigste zussen uit de geschiedenis. Van koningin Elizabeth II en prinses Margaret, tot de...

Leeftijd: 
7-9 jaar
Verschijningsdatum: 
12-04-2022
ISBN: 
9789000381562
Uitvoering: 
Gebonden
€ 18,99

Meer nieuws

Pages