Gespot

Gespot

Gespot
Gespot
01-04-2023

M.G. Leonard fans opgelet!

Yes! Er is weer een heerlijk nieuw avontuur van bestsellerauteur M.G. Leonard over vriendschap en vindingrijkheid. Na haar debuut en besteller Keverjongen is M.G. Leonard begonnen met schrijven van een nieuw serie verhalen met natuur in de hoofdrol. In Gespot. Jack & Twitch en de jacht op de lammergier zet Twitch zijn talenten voor vogelspotten in om samen met Jack een duister complot te ontrafelen. Lukt het Jack en Twitch de zeldzame lammergier redden?

 

Review

'M.G. Leonard schept een wereld waarnaar je terugverlangt. Tijdens het lezen bekruipt je het plezierige gevoel dat dit avontuur je zomaar zélf zou kunnen overkomen.' - Trouw

 

Het verhaal

Jack redt een gewonde kat en vermoedt al snel dat dit het werk is van een dierenbeul. Vastberaden gaat hij op onderzoek uit. Zijn vriend Twitch hoort dat er een lammergier onderweg is naar Poeldal. Is die zeldzame vogel ook in gevaar? Ze stuiten op een duister complot. Kunnen Jack en Twitch de zaak oplossen voor het te laat is?

 

Leesfragment
Benieuwd hoe het boek eruit ziet? Bekijk hieronder alvast een paar bladzijden uit Gespot. Jack & Twitch en de jacht op de lammergier

Download leesfragment 

Gespot - leesfragmentGespot - leesfragment

Gespot - leesfragmentGespot - leesfragment

Gespot - leesfragmentGespot - leesfragment

Leeftijd: 9+ jaar

 

newsletter Facebook
M.G. Leonard

Jack redt een gewonde kat en vermoedt al snel dat dit het werk is van een dierenbeul. Vastberaden gaat hij op onderzoek uit.

Zijn vriend Twitch hoort dat er een lammergier onderweg is naar...

Leeftijd: 
10-12 jaar
Verschijningsdatum: 
16-01-2023
ISBN: 
9789401489485
Uitvoering: 
Gebonden
€ 17,99

Meer nieuws

In oorlog

In oorlog - Arend van Dam
27-03-2024
In oorlog
Meeslepend boek over de geschiedenis van van oorlogsvoering

Daaf Duif

Daaf Duif - Swapna Haddow
20-03-2024
Daaf Duif
Nieuwe, hilarische serie vol duiven en kattenkwaad

Pages