Fabelhuis

Fabelhuis

Fabelhuis
Fabelhuis
25-10-2023

Het eerste deel in een weergaloze serie

Vaak denk je bij een voorleesboek aan een prentenboek of een boek voor jonge kinderen. Maar ook oudere kinderen vinden het heerlijk om voorgelezen worden. Een mooi fantasie verhaal leent zich hier uitstekend voor! Een passende tip is de prachtige nieuwe serie rondom het bijzondere kindertehuis: Fabelhuis. Het is zit vol fantasy & avontuur, met een doorgang naar een andere wereld; een wereld met faevolk, ridders en mythische helden. 

 

Het boek

Wanneer Heather voor de zoveelste keer wordt overgeplaatst naar een nieuw kindertehuis, verwacht ze er niet veel van. Want voor kinderen zoals Heather - dochter van een Afro-Amerikaanse soldaat en een witte vrouw - is er geen veilige plek in de jaren 50. Maar al snel komt ze erachter dat alle inwoners van dit gigantische, wild begroeide landgoed buitenstaanders zoals zij zijn, zelfs mevrouw Isolde, de ongewone directrice van Fabelhuis. Met haar nieuwe vrienden Arlene, Nat en Lloyd ontdekt Heather dat er in de bossen van Fabelhuis een doorgang is naar een andere wereld; een wereld met faevolk. Wanneer de Fae Fabelhuis en alle bewoners gevangen nemen om zo het landgoed mensvrij te maken, besluit Heather haar vrienden te redden.

 

Leesfragment

Benieuwd naar het boek? Download het leesfragment van Fabelhuis en neem een kijkje!

Download leesfragment

Leeftijd: 10+ jaar 
 

newsletter Facebook
Emma Norry

Wanneer Heather voor de zoveelste keer wordt overgeplaatst naar een nieuw kindertehuis, verwacht ze er niet veel van. Want voor kinderen zoals Heather - dochter van een Afro-Amerikaanse soldaat en...

Leeftijd: 
10-12 jaar
Verschijningsdatum: 
29-08-2023
ISBN: 
9789464042603
Uitvoering: 
Gebonden
€ 18,99

Meer nieuws

In oorlog

In oorlog - Arend van Dam
27-03-2024
In oorlog
Meeslepend boek over de geschiedenis van van oorlogsvoering

Daaf Duif

Daaf Duif - Swapna Haddow
20-03-2024
Daaf Duif
Nieuwe, hilarische serie vol duiven en kattenkwaad

Pages