Een duistere waarschuwing

Een duistere waarschuwing

Het verborgen land 3 - Een duistere waarschuwing
Een duistere waarschuwing
03-01-2024

Duik in de parallelle sprookjeswereld van Chris Colfer

In Het verborgen land laat Chris Colfer -bekend van zijn rol als Kurt Hummel in Glee- zijn talent zien voor het maken van fantasievolle en vindingrijke plots. De fantasy- en sprookjesliefhebber kan zijn of haar hart ophalen aan deze reeks. Duik in een parallelle sprookjeswereld en ontdek een heel andere kant van bekende sprookjesfiguren als Sneeuwwitje, Moeder de Gans en de gebroeders Grimm. In het derde deel moet de tweeling Koen en Alexandra de krachten bundelen met vriend én vijand om een grote ramp voor Het verborgen land te voorkomen.

 

Het verhaal

Koen denkt dat zijn sprookjesachtige avonturen achter de rug zijn, totdat hij een mysterieuze aanwijzing ontdekt die is achtergelaten door de beroemde gebroeders Grimm. Met de hulp van een klasgenoot en de bizarre Moeder Gans gaat hij op missie door Europa om een tweehonderd jaar oude code te kraken. Ondertussen traint Alexandra om de volgende Goed Fee te worden... maar haar pogingen om wensen in vervulling te laten gaan, lopen nooit zoals gepland. Zal ze ooit echt klaar zijn om de Feeënraad te leiden?
Wanneer alle tekenen wijzen op een ramp voor Het verborgen land, moeten Koen en Alexandra hun krachten bundelen met hun vrienden én vijanden. Maar niets kan hen voorbereiden op de komende strijd of op het geheim dat het leven van de tweeling voor altijd zal veranderen...

 

Leesfragment

Benieuwd naar het boek? Download het leesfragment van Het verborgen land - Een duistere waarschuwing en krijg alvast een indruk!

Download leesfragment

Leeftijd: 8+ jaar 

Bekijk het boek

 

 

newsletter Facebook
Chris Colfer

Koen denkt dat zijn sprookjesachtige avonturen achter de rug zijn, totdat hij een mysterieuze aanwijzing ontdekt die is achtergelaten door de beroemde gebroeders Grimm. Met de hulp van een...

Leeftijd: 
10-12 jaar
Verschijningsdatum: 
26-07-2023
ISBN: 
9789464042344
Uitvoering: 
Paperback
€ 13,99

Meer nieuws

In oorlog

In oorlog - Arend van Dam
27-03-2024
In oorlog
Meeslepend boek over de geschiedenis van van oorlogsvoering

Daaf Duif

Daaf Duif - Swapna Haddow
20-03-2024
Daaf Duif
Nieuwe, hilarische serie vol duiven en kattenkwaad

Pages