Dribbel naar het sportpark van Eric Hill

Dribbel naar het sportpark van Eric Hill

Dribbel naar het sportpark
Dribbel naar het sportpark van Eric Hill
16-04-2021

De wedstrijd gaat beginnen!

Maar waar is Dribbel?

Kijk achter de flapjes en ontdek allerlei leuke sportieve verrassingen!

 

Ben je op zoek naar een boek voor jou en je kleintje? Dan is Dribbel naar het sportpark iets voor jou! Zoek en ontdek de wereld van Dribbel in dit mooie flapjesboek. Dribbel gaat samen met mama naar het sportpark. En daar zijn allerlei spannende wedstrijden te zien! Maar ineens is mama Dribbel kwijt. Waar is hij gebleven? Een spannend nieuw Dribbel-verhaal voor dreumesen vanaf 18 maanden. Ontdek ook de andere boekjes van Dribbel.

Eric Hill (1927-2014) werd geboren in Londen. In 1976 bedacht hij het gevlekte hondje Dribbel speciaal voor zijn zoontje Christopher. Hij vond het belangrijk te laten zien dat jonge kinderen intelligenter zijn dan volwassenen vaak denken. Zijn eerste boek Waar is Dribbel? (1980) was tevens het eerste flapjesboek ter wereld. Het werd een bestseller. Sindsdien is Dribbel een van de bekendste figuurtjes uit de internationale jeugdliteratuur.

newsletter Facebook
Eric Hill

Een sportief nieuw avontuur van Dribbel!

Dribbel gaat samen met mama naar het sportpark. En daar zijn allerlei spannende wedstrijden te zien! Maar ineens is mama Dribbel kwijt. Waar is hij gebleven? Ga samen met Drieka op zoek achter de flapjes.

Dribbel naar het sportpark...

Leeftijd: 
0-3 jaar
Verschijningsdatum: 
02-07-2021
ISBN: 
9789000377275
Uitvoering: 
Andere uitvoering
€ 9,99

Meer nieuws

Een zee van liefde

Een zee van liefde
22-11-2021
Een zee van liefde
Besproken in De Grote Vriendelijke Podcast

Pages