Is dit mijn kasteel?

Is dit mijn kasteel?

Is dit mijn kasteel?
Is dit mijn kasteel?
09-03-2022

Een boek als een kasteel

Een zoekboek doet het altijd goed; Bij onverwacht bezoek, gewoon even tussendoor, een lange reis in de trein of op de achterbank. Het komt altijd van pas. Dit originele zoekboek Is dit mijn kasteel? met kantelen van illustrator Michiel Van Thillo biedt een groot zoekavontuur op de meest wonderlijke locaties, zoals het winterpleis, het drakenfort en het snoepkasteel. Aan de kijker de taak om op elke spread de prins en prinses, de schatkisten en nog véél meer te vinden.

In zijn werk creëert Michiel een wereld vol fantasie die leuk en kleurrijk is. Zoals je ziet komt in Is dit mijn kasteel? zijn passie voor fantasy, prinsessen en kastelen volop tot uiting! 

Het verhaal

Een prins en prinses leven al lang en gelukkig in hun kasteel. Zo lang dat het kasteel helemaal in verval is geraakt. Ze beslissen dat het tijd is voor een nieuwe woning! De prins en prinses gaan op huizenjacht. Ga je mee?

 

Kinderboekenjournaal over eerder werk van Michiel Van Thillo, 'Niet roze':
"De illustraties die gemaakt zijn door Michiel Van Thillo zijn een ware lust voor het oog. Ze zijn kleurrijk, groot en bevatten zoveel details dat je iedere keer weer iets nieuws ontdekt."

 

 

Zoekplaat Is dit mijn kasteel?

 

Leuk om te doen
De voorpret kan beginnen. Download hieronder een mooie zoekplaat uit Is dit mijn kasteel? Lukt het jou om alle spoken en muizen op de zoekplaat te vinden? 

Download: zoekplaat

 

 

Leeftijd: 5+

 

 

newsletter Facebook
Michiel Van Thillo

Een prins en prinses leven al lang en gelukkig in hun kasteel. Zo lang dat het kasteel helemaal in verval is geraakt. Ze beslissen dat het tijd is voor een nieuwe woning! De prins en prinses gaan...

Leeftijd: 
7-9 jaar
Verschijningsdatum: 
05-04-2022
ISBN: 
9789401476881
Uitvoering: 
Gebonden
€ 16,99

Meer nieuws

Dwars & Co

Afbeelding Nieuwsbericht Dwars en Co
08-08-2022
Dwars en Co
Hilarisch verhaal om zelf te lezen!

Het meisje dat voor spuwt

Afbeelding nieuwsbericht - Het meisje dat vuur spuwt
01-07-2022
Het meisje dat vuur spuwt
Voor de lezers van Anna Woltz, Ali Benjamin en John Green

Kleine Dokter Draak

Nieuwsafbeelding Kleine Dokter Draak
27-06-2022
Kleine Dokter Draak
Grappig en lief voorleesverhaal over een verstrooid draakje

Pages