De zoete Tovenaars - Het magische verbond

De zoete Tovenaars - Het magische verbond

Afbeelding De zoete Tovenaars - Het magische verbond
De zoete Tovenaars - Het magische verbond
15-12-2021

Chocolat meets De Magische Apotheek meets Bakkerij Bliss 

Fans van De Magische Apotheek-reeks opgelet! Ken jij deze serie al? Neem verrukkelijke snoepjes, een moedige heldin, voeg daar een smaakvol vleugje magie aan toe en je hebt een heerlijke nieuwe serie om te lezen. De Zoete Tovenaars: Het magische verbond is het eerste deel en duikt gelijk in een magische wereld vol zoetigheid, humor en verrassingen!

 

Het verhaal

In het stadje Belony gelooft iedereen in magie en wonderen. Behalve Eline, die vindt het maar onzin. Maar wanneer haar buurmeisje Charlie een chocoladereep eet die een wel heel raar effect op haar heeft, begint Eline toch zwaar te twijfelen. Charlie slaat ineens onbegrijpelijke taal uit en kleurt zelfs helemaal groen. Zou het iets te maken hebben met de legende over de magische zoetigheden van Madame Picot?

Uitgerekend de mysterieuze Robin lijkt er meer over te weten. Om Charlie te helpen en zo snel mogelijk een oplossing te vinden, moeten ze het raadsel uit een koffer vol zoetigheden volgen. Dat leidt het drietal naar het Museum voor Zoete Kunsten, het verborgen hoofdkwartier van de Zoete Tovenaars. De tijd dringt… want zij zijn niet de enigen die op zoek zijn naar deze wonderlijke plek!

 

Humoristisch, magisch, sfeervol, personages om van te houden: het perfecte leesavontuur voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar.⁠

 

Tip

Zet een schaaltje met kerstkransjes bij je favoriete leesplek. Pak er een grote mok warme chocolademelk bij en laat je meevoeren in de magische wereld van De zoete Tovenaars!

Mok zoete Tovenaars

Leeftijd:10+

 

newsletter Facebook
Tanja Voosen

Spannende serie voor fans van De Magische Apotheek

 

In het stadje Belony gelooft iedereen in magie en wonderen. Behalve Eline, die vindt het maar onzin. Maar wanneer haar...

Leeftijd: 
10-12 jaar
Verschijningsdatum: 
25-06-2021
ISBN: 
9789000377961
Uitvoering: 
Gebonden
€ 17,99

Meer nieuws

Fabelhuis

Fabelhuis
02-10-2023
Fabelhuis
Het eerste deel in een weergaloze serie!

Pages