Dan Walker

auteursnaam

Dan Walker

Dan Walker woont midden in het Verenigd Koninkrijk, even buiten een stad genaamd Nottingham, samen met zijn leuke, geduldige partner Dominika die hem in alles steunt.
In zijn jeugd is hij constant heen en weer gesleept door de heuvels van het Peak District, ging hij als een dolle tekeer met allerlei computerspellen en plukte hij altijd de kleurigste kaften uit de boekenkast van zijn neef. Later kreeg hij de Universiteit van Derby zo gek om hem toe te laten, waarna hij er een paar jaar later afstudeerde in Engels. Sindsdien heeft hij met een hele stoet van fantastische mensen samengewerkt in boekwinkels, bibliotheken en scholen. Tegenwoordig helpt Dan met het runnen van een specialistisch centrum voor autisme.
Op de zeldzame momenten dat je hem niet achter zijn computer aantreft , kun je hem horen proberen mooie geluiden te ontlokken aan zijn gitaar, zit hij een van zijn lievelingsboeken voor de achtentachtigste keer te herlezen of mept hij iedereen weg bij de laatste bosbes in het doosje.

Boeken van Dan Walker

Dan Walker
28-08-2018
Dan Walker
18-08-2017